Erdnusssuppe – Peanut soup

100 g Erdnüsse in etwas Öl anrösten. 1 Esslöffel Erdnussbutter und 250 ml Suppe hinzufügen und pürieren. 500 ml Suppe und einen Schuss Rum hinzufügen und für ein paar Minuten köcheln lassen. Etwas Mehl und Stärke mit kaltem Wasser verrühren und langsam in die Suppe gießen. Die Suppe nochmals kurz aufkochen und vom Herd nehmen. Etwas Schlagobers, Chillisauce, Pfeffer und Salz hinzufügen und umrühren.

 

Fry 100 g peanuts in some oil. Add 1 tbsp. of peanut butter and 250 ml of stock and  use a food processor to mix the soup until smooth and creamy. Add 500 ml of stock and a bit of rum and boil the soup for a few minutes. Mix a bit of flour and starch with cold water and pour slowly into the soup. Bring the soup to the boil and remove from the heat. Add a bit of cream, chilli sauce, salt and pepper to taste.

By ARTiSAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: